Anotace: Prostě jsem trochu rozvinula svůj koment. (Na přání pana Kasparozy - berte to tak, že jsem si chtěla kapinku šplhnout. :))
napsané jednoznačně bez chyby.....rýmy,verše,rytmus,poeta.....je tam vše....zlatý bludišták.
21.09.2011 18:05:00 | ECHO PARAZIT
kdo dá svá křídla...
chodí pěšky..
proto nedat si je vzít...
pro ten jemnocit jejich chvění
proto potěšení z letu
20.09.2011 21:43:00 | Mbonita
...každý máme křídla motýlí,ne?Třeba jen o tom nevíš...?!:-)
Moc hezké
20.09.2011 17:39:00 | modrá...
Tak tahle křídla tě ponesou světa kraj :-)))) krásné, citlivé a přitom jemné ke slůvkům :-))
20.09.2011 17:33:00 | kasparoza