world with a blue flavor
.
Básně se stávají návykovými
a příběhy nám přerůstají přes hlavu
nikdy neztratit sami sebe
najít tu správnou cestu v davu
a pod křídla
se skrýt
s múzami jít spát
a celou duší o tebe stát
zamračených dnů
a něžných
provoněných svítání
poklidných večerů
prahnout po slovech
a dotecích andělů
v každé louži
najít kousek nebe
a umět se smát
někdy ukázat světu kousek ze sebe
a jiným umět zatleskat
z tvrdostí se vybrousit
jako Rittbergerův diamant
a když už nevíš
jak dál
dej fant
nenechat se zastrašit
a zmást
příteli
pojď se projít
světem krás
.
Přečteno 238x
Tipy 10
Poslední tipující: Mbonita, labuť, Madanik, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)