Najít tu pravou lásku je um
v lahváči není pravda...
a postel není skříň barevných oděvů...
Někdy mrzí nevyřčená slova
která tíží
kdo hled nalezne
život prostě bolí a chutná
i když se díváme do mříží samoty...
06.10.2011 19:02:00 | Danger
upřímnost.. láska.. jj, nespavosti.. ale ty si poradíš, máš takový osvobozující styl..
06.10.2011 13:31:00 | J's ..