Víla Věčnosti

Víla Věčnosti

Anotace: Inspirace obrazem mé dobré kamarádky

Krásná dáma vznešená

Skrze čas si kráčí

Dějinami znavená

Oči k zemi stáčí


Slunce nikdy nevychází

V její zemi Nikoho

Kde nebe tiše přechází

V hranici světa mrtvého



Věčnost tvořená jediným dnem

Bez začátku či konce

A noc je jen toužebným snem

Kéž zazvoní pohřební zvonce



Koloběh světa třímá

Však dobrovolně nikoliv

Dechem pentagram zahřívá

Ať už se stane cokoliv
Autor Saggitta, 21.09.2011
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel