Cikády, tráva a moře
Anotace: byl jsem na rekreaci u moře..
Srkám čaj
mnohobarevný opar v černobílém
obraze
hry světla a tmy, vznášející se nad
mojí hlavou s morbidním úsměvem!
Uletěla mi
jako nafouklý balón.
Slyším jak jemně ševelí
tráva
Chichotající se hodiny
jsou hejna
netopýrů i
můr
Mračna s nevinným úsměvem
večeří oblohu, jakoby se nic
nedělo.
Nic se neděje
Třískl sklenicí,
v střepy časových
jednotek,
sklenice se proměnila v
tíseň,
Nervozita
lidí s rozumem
dávaj zkušenosti,
který nezáleží na
počtu rozbitých sklenic
Aktivní cikáda myslím..
Přečteno 327x
Tipy 18
Poslední tipující: Emmelia, temný skřítek, Víla, 11477, Lexisa, Donne, WAYWARD, Stoneman, CULIKATÁ, Manstein, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)