UPROSTŘED SLOV
Uprostřed slov
zachytily se němé bariéry
jindy tak hlučného rozhovoru
takové chladné odmlčené pasáže
co odrážely jako oblázky
hozené do řeky
kde s lehkostí
klesaly až ke dnu
jako to dusno v místnosti
a ponurá atmosféra
s vůní zápasu
a vyřčená sprostá slova
visí v průvanu
kde nejdou vyvětrat
ani vrátit
a tak plují
v tetelící se křeči
kde zachytávají se
znovu
a znovu
do úst
odkud se odrážejí
a způsobují
ještě větší a větší bolest
slova ve zlosti tak upřímná
tiše bolí
snad ještě víc než facka
snad ještě víc než pravda.
Přečteno 313x
Tipy 26
Poslední tipující: Jin&Jang, hatlapatla, ECHO PARAZIT, modrá..., labuť, Donne, zenge, CULIKATÁ, Mbonita, la loba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)