To ty...
Anotace: Já nevím co mi to přeběhlo najednou přes nos:o)
Krásný večer prožila jsem s tebou,
Ještě teď z nervozity mě nožky zebou,
Jak ses sklonil a byl jen tiše,
Když pohlédla sem ti do očí výše,
Pochopit že s tebou mi je tak krásně,
Že ty se chováš ke mně vzácně,
Tak odpusť mi co se dříve stalo,
Že po jiném se mé tělo ptalo…
Komentáře (0)