Utopená v moři slov
Anotace: ...o knihách, knížkách a učebnicích. Věnovaná všem šťastně topícím se.
Sbírka:
citová
Moře písmenek.
Ne, je to oceán.
Tisíce znamének
za větou čítám.
Pochopit,
co za slovy se skrývá,
velmi obtížné často bývá.
Přečíst
totiž není žádné umění.
Nejíst
mi nezabrání ve čtení.
Kniha je nic,
když není voňavá.
Je ještě víc,
když zápletka je chytlavá.
Žiju hlavní postavou,
strasti i radosti
prožívám si s ní.
Znám jí až ke kosti,
miluju ji.
Přečteno 326x
Tipy 17
Poslední tipující: Robin Marnolli, hloubavá, Bernadette, Loveless, tato22, Emmelia, labuť, E.T.Jane, Donne, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)