Pražská
Anotace: Děkuji Vám, básníku...
Znáte tu báseň,
která se táže
co zbylo v Praze z anděla?
prý modro z lásky
a trocha pepře v kuchyni na Malé Straně
klaním se a děkuji těm slovům,
která přinesla nám zprávu
o opeřeném krásnu a štěstí na provázku
tramvajových spřežení přes Můstek až na Petřín
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, Emmelia, CULIKATÁ, jitka.svobodova, Live to fight
Komentáře (0)