Přeji Ti vítězství v tom Tvém závodě,
však nechápu,proč řadíš už se mezi dědky - seniore.
26.03.2006 18:30:00 | Roko
Děkuji za ta krásná
a láskyplná slova...
tolik hladivě snová
a tolik pohádková...
Má duše jako poklad
uložit by je chtěla...
aby mi dlouho zněla
a s časem nezmizela... :o)
Srdíčkově děkuji...
16.02.2006 10:46:00 | Cecilka
Kdyby mne tak vzácná návštěva poctít chtěla,
i já bych se dle pravidel bontónu ustrojila...
namísto bodláku do vlasů kytku slaměnou,
halenu pavučinou čerstvě spravenou...
pudřenku s jemným popelem bych otevřela,
škapulíř s levandulí na krk zavěsila,
vichřici pro rychlý úklid pozvala
a Mourka noblesně učesala... :o)
13.02.2006 09:07:00 | Cecilka