Plejády..
Anotace: .. hadí tanec http://www.youtube.com/watch?v=PmyYZS2vJws&feature=related
Sedm sester nejde spát
sedmá svléklá akorát
z kůže, umí tancovat
hadí tanec, samý jed
napoprvé naposled
ukousla mě naprostřed
srdce rytmem klátivým
kéž bez tance hladovím
proč mě uštkla, copak vím?
sedmi sester svítivých
tanec v kruhu svíjivý
zbledl hoch, pak stydlivý
zrudl, kruh se uzavřel
rudé tečky bílých těl
zaclonil stín vod křídel
vášeň tance proradná
číši pít do mokra dna
nabízí moc hromadná
sester z Plejád, sedmera
jedů z vášní jezera
- zardousí mě některá
budu truchlit za svůj sen
utančen zasyčím jen
.. brý ráno.. ssss.. dobrý den
Přečteno 428x
Tipy 20
Poslední tipující: Antares, NikitaNikaT., PIPSQUEAK, Psavec, danav, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, la loba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)