Je to v nás
Anotace: píseň... pro Tebe... 06-09/2011
Sbírka:
Attila
víš, je to v nás
pouští se hnát
zabíjí čas
svět kolem nás mizí
svět kolem nás mizí
a já chci ke hvězdám
svět kolem nás mizí
a já Tvou duši ráda mám
jak to jen říct
když noci jsou zlý
jak to jen říct…
vzpomínám
na léto s vášní
a je to zvláštní
když ruce mě zebou
chci objevit měsíc s Tebou
"A už prší... a Ty tušíš... že někde v duši... mi Tvá duše sluší... napnutou kuší... v letu perutí... zlíbám Tvé krvavé prokletí..."
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: čas.běží
Komentáře (0)