mezi břehy
.
Potácím se od rozbřesku
do stmívání
krajinou snů
o tvých dlaních
a není
tolika paní
co ukonejší
mou duši
mé srdce..
slyšíš
jak to ticho ruší?
kamínky
z Francie
nosí štěstí
a odvádějí pozornost
od citů
namaluj na papír
kdo všechno tu je
a jak můj příliv
zvedá hladinu
tvého ticha
co do slov
vnáší mír
zasněžená
řeka
neřekla by to líp
přeskoč
podél břehů
jako laň
jako vlk
stromům se klaň
oni rozpředou
tvůj suk
jsi listí
u bran domu
až to mé oči zjistí
odnesou tě domů
sen
.
Přečteno 329x
Tipy 20
Poslední tipující: Emmelia, labuť, Jakule, Houda, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, BLUE-from-the-NIGHT, Bambulka, Mbonita, Madanik, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)