Bílý holoubku
Anotace: nářek umírající holky
Bílý holoubku v mé dlani sedící,
zeptej se svý mámy jestli je věřící,
Zazpívej svojí píseň,
než na mě příjde ta strašlivá tíseň.
Poslouchej nářek jedný holky z ulice,
zeptej se mámy, zdaž byla světice?
Podívej se na mě,pomalu umírám,
zazpivej mi... ať se tolik nebojím
s tou svojí bolestí nechci už žít,
aspoń ty mě vyslyš,
modlím se svatej kříž,
akorát slyším,už je čas jít.
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Ejí, Houda, tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)