Mr. mix

Mr. mix

Anotace: ... (14)

.

Pod kořeny
za mraky

je to u vás
věčný
a u mne taky

bubny
až do duše

a co nezlomí nás
na nás nemůže

z roků
překřehkých
zaslzených
a měkkých

z roků
rozbušených
vytřených
rozemletých
do prachu

slova jsou mocná
silnější
ve strachu

mám
to, co tě schová
do křídel
z grafitu
a cukrové vaty

jsi
jako URNA
bušící na dveře od bytu
útočný Richard Gatling

jsi budíček
léčivý
a křehký kvítek
křišťálových lustrů

tajemství spodniček
holek nečinných
přisátých k ústům

za tmy
tě hledám
s pochodní
s dynamitem

po nocích
spitá
bez komunikace s Angelinou
s Bradem Pittem

- bez koordinace

křičíš
že se ti chce ze mě zvracet

Tři soutěsky
na pochodu

a nemůžeš najít
cestu domů

s náručí rozevřenou
plyneš jako vánek lehký

a když hoříš
přilívám benzín
ať trvá to na věky

na jedné hromadě
tančíš s draky

vytetovanými pod
tvými spánky

do poslední kapky
vyvoláváš
všechny
stavy

způsobuješ
že jsem
teď bez hlavy

.
Autor blue, 22.09.2011
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: Emmelia, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Pablo Kral, Mbonita, Madanik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí