Udělám...
Nastražím uši
do nalíčených pastí,
zakoulím očima
jako dělovými koulemi,
zabubnuju prsty
na vyčiněné kůže,
vystřelím v mžiku,
nohama zabaletím skok,
dobiju dívčí srdce,
dám mu co proto,
aby poslouchalo svoji paní...
...a z Tebe udělám hvězdu...
i když svítit nepotřebuješ
Jsi krásná ve dne i v noci.
Přečteno 240x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Kars, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)