ROZDÍL MEZI SNEM !!!
Anotace: JEDNI CO ŽIJÍ V REALITĚ A SNÍ- A TI DRUZÍ CO SNÍ O REALITĚ
Jsou lidé
jsou slova
jsou sny
je život
je realita
je sen
jsem člověk
jsem robot
jsem sen
jsi žena
jsi soulož
jsi sen
jsme lidé
jsme slova
jsme sen
jste nic
jste loutky
jste sen
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: borůfkovej shit.
Komentáře (2)
Komentujících (2)