Na řetězu
Anotace: jak pes co umírá žízní protože voda je moc daleko
Na jazyku pálí mě argument
A v žaludku tíží ospravedlnění
Je mi líto
Jinak to není
Se zatnutou pěstí
Pozoruji ústa tvá
Hledat štěstí
Se zamítá
Když pláču
Podáš mi kapesník
Ale co kdybys ty slzy už netvořila?
Nejsem tvoje vysněná
A nikdy sem nebyla
Jsem jak bumerang
Co se vždycky vrátí
Protože musí
Musí…
A řetěz co mě poutá
Je ocelový
Nejde přetrhnou pouhou básní
Pouhými slovy…
Přečteno 330x
Tipy 10
Poslední tipující: Isquieasuus, ECHO PARAZIT, Annie the wolf, CULIKATÁ, Houda, efeeez
Komentáře (2)
Komentujících (2)