Na konci Věku..
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=IDMQy1h_OI4
Objevit něčí lež v mém životě
Okamžitě utichnout
A třeba nevědět jak snít
už dál..
Napadá mě občas
i otázka na svět
Jednou by se beztak probudil
a odhodil by masky
..plné slz,
tam kde byl ještě prázdný
A brzy přijde tichý sníh
..
bude všechno zas tak jiný,
nový..
víc studený každý večer
Při vnímání krásy
Chtěla bych mít klíč,
co zahřeje..
a chytit Tvojí ruku..na chvíli
Zrádná chvála za střepy
dopitých perel..
V duši bylo snadno mnoho smutku
..a těch dnů bez Tebe
Jako jizvy na těle se otisknou..
Nahlížím do nového světa
z konce jednoho věku
Čekám na kometu,
co odstraní temný filtr
Dnes..poslední noc
než stanu se svou vlastní změnou
Obejmu peklo
a
pomodlím se.. za lásku
Přečteno 361x
Tipy 31
Poslední tipující: Maryje..., Krahujec, Paulín, j.c., NikitaNikaT., carodejka, Antares, Kars, CULIKATÁ, Emmelia, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)