Závoj slz
Chtěla bych mít moc
nad svojí fantazií
myšlienkami, pocitmi
nad sebou
a přitom v hloubi cítím
že za tmou už nic není
Chcel by som
mať moc
alespon nad tmou
...
Za závoji slz
jenž se ode mě klaní
k zemi
zvíjam sa v kŕčoch
vlastných snov,
bolavou duši
už mi nikdo
nezahojí
už nikto
nenachádza
slov
...
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: nikoolkaaa, Bambulka, Petbab
Komentáře (0)