Jestli je to správně
Anotace: Něco o ustrašeném očekávání
Čtu knížky
Zmateně a zoufale
Možná se něco rýsuje
Něco lepšího
Ale spíš ne
Tak to znám
Jedna žena za mnou, jedna přede mnou
Zas lezu na ty hory
Z kterých můžu spadnout
Není s kým mluvit
Zrovna tady a teďUtrpení
V ulicích
Doma
V televizi
Snaží se mi říct:"Zalez do svýho vnitřního doma."
A já nevím, jestli je to správně
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (1)
Komentujících (1)