Jednou

Jednou

Anotace: . . .

Jednou


Jednou
bych se chtěl naučit
alespoň na chvíli
rozum
uzamknout na petlici
a do zahrady utéct
potají
zadními vrátky
tam
přivonět ke květům
snů
jež nám
v nejskrytějším koutě
zahradník jménem
fantazie
sází
a
jejichž vůně dovolí
představit si
že mám tě zase zpátky
svlečenou
ze všech sterilních frází
z falešných objetí
bez radosti
a bez citu

Jednou
bych zas chtěl vidět
svět
skrze řetízky kolotoče
jako
barevné skvrny
oslňující záblesky
jako prasátka
jež
střepem ze zrcadla
touhy
na šedé stěny hází
ten
bláznivý
stroboskop
z
necenzurovaných
pocitů
Autor Woodeman, 23.09.2011
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: Judita, Lorraine, Mbonita, CULIKATÁ, Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí