Hladím tě po čele
hladím tě po čele
vnímám tvou vůni
ty usmíváš se ze sna
já také spím
daleko
tak daleko…
až na konci té slaboulinké šňůrky
co se táhne napříč
astrálem
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Jakule
Komentáře (1)
Komentujících (1)