Jiné časy
Jiné časy
Na oplátku zavážu ti tkaničku až nebudeš moci
brácho odešlo slunce našich dnů a nám se nechce
sedět ve stínu, když za rohem se sluní krásná holka nic není jako dřív srdce by chtělo tělo se už bojí
tvůj syn je táta a jeho děti chodí
odešly naše lásky zůstali jsme sami
trapná připomínka toho, že existují jiné časy
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
Komentáře (0)