Tanec na hvězdách
Anotace: jak popsat nepopsatelné?
Doba nepřeje zázrakům
ale my
stavíme si zámky z křišťálů
a z jemný páry
vysoko nad loukou
kam padla první rosa
smrt sedí opodál
a nebere nic vážně
máme spolu neurčitou smlouvu
...a je to jen tanec
na hvězdách
Přečteno 252x
Tipy 10
Poslední tipující: efeeez, labuť, hloubavá, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (2)
Komentujících (2)