Návrat domů
Anotace: ...netřeba komentáře
Jednou se vrátíme domů
mezi čisté tóny
a absolutní barvy
jen na chvilku se zastavím
na dlouhé
trnité cestě z pekla
co vede přímo do nebe
a zpět
vyhrála jsem v loterii
jednomístnou jízdenku
jsme tak spolu
a tak každý sám
v tichu
a křupavém chladu luční trávy
...všechno najednou
dostalo smysl.
Přečteno 260x
Tipy 13
Poslední tipující: Maryje..., Elisha, whiolet, Emmelia, hloubavá
Komentáře (2)
Komentujících (2)