kdybych byl
kdybych byl básníkem,napsal bych rýmy
kdybych byl otužilec,nebál bych se zimy
kdybych byl neštastný,slzy by mi tekly
kdybych byl hezký,holky by neutekly
kdybych byl štastný,smál bych se stále
kdybych byl odvážný,pozval bych tě dále
jenže život je potvora,není o co stát
nechce se mu dávat,hlavně chce brát
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, rezina
Komentáře (0)