Navštěvuješ tmu
Anotace: dávej pozor, prosím...
V zástěrkách letmých prstokladů
navštěvuješ tmu.
Od půlnoci k ránu daleko.
Vyčkáváš.
Možná to má smysl.
Doufáš, že má.
Ukusuješ ze sebe
sousto za soustem,
jen abys přežil.
Drtíš se pohledy zevnitř.
Balíš do fólie duši.
Úklona bez šatů i kůže,
a divák o tom neví.
Genialita je napůl cesty Tam.
Být jiný?
Nesmysl.
Smysl.
Přání.
Touha.
Ty ale doufáš.
Přečteno 457x
Tipy 26
Poslední tipující: cevert, enigman, Emmelia, jvacl, WAYWARD, Mbonita, jedam, labuť, NikitaNikaT., Štěpina G, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)