Simon řekl
Simon řekl Mlč.
A utichla svoboda,
Doslova a do posledního
Písmene Tvého deníku.
Kola parníku do neznáma se točí.
Simon řekl Na kolena.
A praskaly páteře, zdi Tvé intimity.
Těhotné neteře už nevěří na pohádky.
Syn vojákem, špatným rodákem,
Když neumírá potichu.
Simon řekl Mluv.
A roznesla se kleveta
O posedlosti života po
Křídlech stěhovavých ptáků.
Klec bez dvířek se houpá
A ta holka hloupá také.
Simon řekl Jdi.
A oni šli.
Do míru, klidu.
Mezi popravčí.
Přečteno 413x
Tipy 7
Poslední tipující: Emmelia, chicacheca, CULIKATÁ, rezina
Komentáře (3)
Komentujících (3)