Anotace: ze sbírky - Přívěsky a přívlastky -
nechám si vytetovat
na rameno malé rádio
zkusíš ho zapnout, Mário? :o)))
ST!
26.09.2011 14:02:00 | hašlerka
než se dáš krásně tetovat
budeme s Alenkou stepovat
dřív než budeš mít spadeno
na to uzený koleno:-))
ST a mňam ovárek si dám:-))
25.09.2011 15:39:00 | Mbonita
..a pak si koupíš Martensky
bombra a na pleš leštidlo
s Vandasem v šicích vojenských
zvednete Šluknovský stavidlo
o noci plné křišťálu
..dyť ste šli jenom z fotbalu
ST tobě,tetám,tetování....
:)
24.09.2011 19:25:00 | zenge