Začít epitafem

Začít epitafem

Anotace: Pro jistotu...

Projevil bych se - a rád,
jenže ještě nevím jak.
Nevšímám si tipů, rad.
Ale jsem student... a tak...

mám ještě hodně času,
(a ještě víc s kafem)
abych procitl všechnu krásu.
Ale měl bych začít epitafem!

A měl by tak začít každý,
každý - jak mecenáš či havěť.
Dnes jsou nehody a vraždy,
tak si napiš aspoň závěť...
Autor Jeronym., 24.09.2011
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel