Rezervy
Máš celý slovník z metafor
A já jsem trochu rozerván
Co voheň? Zeptal se někdo
A já mám
A někdo se ani neptá!
Co moje rezervy?
Měsíc je liška podšitá
Mlíčko krade
Jen feťáci a kurvy berou poslední
A já se z posledního vydal
Já z posledního vydal
sedmý ze svých šesti dní
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., Elisha, tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)