Trpím...
A já trpím...
každým dnem...
každým dotykem....
každým slovem, větou...
víc a víc...
Všichni jsme sobci...
myslíme, že jen nás to bolí...
Nevidíme cizí rány...
tak rozežrané...
tolik bolesti...
Bolest je život...
Co bychom byli bez ní???
Jen mrtvoly
vlečící za sebou
duši...
Tolik trpím a tolik to bolí
a ty to víš...
A děláš to ještě horší...
každou noc,
kdy mě miluješ
a každé ráno,
kdy miluješ jeho...
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: la loba, ECHO PARAZIT, blue
Komentáře (3)
Komentujících (3)