Bez lží s papírovými draky
Anotace: Není co dodávat..
Sbírat slzy na chodníku
Lepit nitro za milion
Být uprostřed retuší písmen
Nosit šipky ve vlasech
Občas mít oteklý ret
Přiznat prohru bez novinek
S úsměvem v objektivu
Prochází po špičkách kolem davu
Otevírá novou knihu mlhy
Být v srdci novinek
U jistot kondenzovaných mlék
Opouštět stereotypy horkých linek
Padat do listí tvých křivek
Ticho které se rádo láme
Hořkost čokolády proniká
Bez lží s papírovými draky
Chytat malé plameny
Očišťovat se a padat do peřin
Svoboda která je
Chvíle kdy praskla rtuť
Být blíže v rozkvětu stabilním
Přečteno 476x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, Radek.oslov.Šafárik, její alter ego, CULIKATÁ, labuť, blue, Bambulka
Komentáře (2)
Komentujících (2)