Život je boj
ŽIVOT JE BOJ
Život je boj a bojovat musíme,
prohranou bitvu znovu vyhrát zkoušíme.
Sesbírat zbytky sil a odvahy,
zbavit se svazující obavy.
Bojíme se, že opět příjde prohra,
spousta neúspěchů a jejich dohra.
Trnitá cesta k vytouženému cíli,
pocit marnosti však mnohdy stále sílí.
Nezbývá než rvát se do posledního výdechu,
jednou dočkáme se i těch lepších dní – snad se v tomto nepletu.
Komentáře (0)