Tenký led
Anotace: Od štěstí k pláči jen tenounká cestička..
.
Obdivuješ mou výřečnost
ve společnosti
Nesnášíš mou výřečnost
mé unáhlenosti
v manželské nesrovnalosti
Obdivuješ moji energii
každý den tolikrát
Nesnášíš mou energii
když chtěl bys ještě spát
Obdivuješ můj rozhled
když máš něco hledat
Nesnášíš můj rozhled
když chceš cosi schovat
Asi mě miluješ
I nesnášíš
Srdce své mým trénuješ
A nestačíš..
Asi mě miluješ
A označíš
- tělo své mým tetuješ
od štěstí ke pláči..
.
Přečteno 361x
Tipy 23
Poslední tipující: umělec2, el viento, strašidýlko-střapatý, Veru, jvacl, Gabrielle, kasparoza, hloubavá, WAYWARD, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)