HRUŠEŇ
***
Skleněné ráno
střípky na koncích trav
posnídáno
šustění listí na pozdrav
šest kroků
dotknout se stromu
za těch pár roků podat jí ruku
vzpomínat
Bylas malá když …
Plná síly rodilas majestát
pozvedla korunou
pro výhled mi
zlomená větev pád
Čeká nás zima holka …
Nu což
nebyl ještě listopad
budou větve holé
ruka zabolí
a sníh
kapkou poslední
brouzdavou
jarem dočkáš ptáků … uvidíš
Jo a díky za plody ..................................... chutnaly
***
Přečteno 405x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Viktorie Zvalová, s.e.n, synanceia, Tomáš Přidal, René Vulkán, střelkyně1, ECHO PARAZIT, zenge, Holis, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)