Anotace: ...účelově zavádějící...
Přišli jsme z jeskyně a i po čase drahném v pamětových čidlech stále je vnímáme...snad že touha skrývat se v otvorech,průzorech,skulinách či štěrbinách je velmi pravěce lidská..
(uff,člověče,ať napíšeš cokoli,vždycky je to zavádějící..:-)))
29.09.2011 18:51:00 | zvířenka
Pro mně je to čitelný od začátku do konce - tak nevím - asi za vším vidím jen to jedno. :-))
28.09.2011 07:54:00 | hloubavá
celkem dost složitá poezie na pochopení...ale nu co,at si z toho každej vezme co chce....mě se tento styl zamlouvá.
26.09.2011 16:44:00 | ECHO PARAZIT