Díky.
Tuhle blbůstku už nosím od léta v mobilu, a jak je teď tak pěkné počasí...
re:
Určitě by to rýmově vycházelo víc prímově,
ale takhle kostrbatě mě to napadlo:-)
27.09.2011 19:58:00 | spare
K nevelké potěše
cestujících lidí.
Přidat se, a zpívat,
lidé sestydí...takhle mi to rytmicky sedí líp, ale nechcu tím říct, že je to lepší.
Celá básnička je suprová!!!
27.09.2011 18:47:00 | René Vulkán