Slnečné lúče
zaplnili krajinu
je snadné rozbít
pouta věčnosti
no ľahké nieje
postaviť večnosť
na nohy
jen ze setrvačnost
...
Bojuj s vlastní
nemohoucností
než tě jednoho dne
odzbrojí
pretože potom ti ostane
len holá existencia
ako najsilnejšia zbraň
a ta se života nebojí
...