Lampy se rozpily
Anotace: čím mi je poezie
Večerní tma
světla v oknech udusila
lampy se rozpily
po zdech domů
stíny se zachytly o stromy
dělají z kaštanů kašpary
chytla mě za srdce poezie
více jak vrba mi je
Přečteno 588x
Tipy 3
Poslední tipující: M3rryMarta Valenová, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)