Anotace: a toto je k obrazu u Labe ve Dvoře Králové..za loděnicí až dál u dřevěného mostu.. kam ráda chodím povídat si s vodní hladinou.. tedy-- tma jsem já - to aby bylo jasno a též aby si to někdo nevztáhl :)
:)..mám ráda řeku..na podzim zvlášť ..padá do ní to divné podzimní světlo, které je jasnější než všechna světla roku...a ta vůně...a ..jednou...si vpletu do vlasů jeřabiny a pustím se po vodě...popelavá...
27.09.2011 11:23:00 | Noc17