Anotace: Nevím nevííím :D
Těžko řéci, v 18končí rodičům povinnost se o děti starat, jsou dospělé a začíná jim vlastní životní plná zodpovědnost... ale, chápu, že je to těžké, slova: dokud tu bydlíš, budeš poslouchat..., budeš dělat to, co Ti řekneme, jestlik se Ti to nelíbí, tamhle jsou dvéře, můžeš jít... je těžké odejít, je těžké něco změnit, těžší jít tam, kam nikdo nechce, nechat se nutit.... takhle by to ale nemělo být... Tvé dílko je hodně zamyšlenkové.
02.10.2011 08:58:00 | NikitaNikaT.