Anotace: pro všechny slušné občany/snad ještě někde jsou,a zvláště pro politiky
Neptej se Nečase - stejně by ti řekl nějakou blbost! Lidi jsou lhostejní, pořád ještě nemají dost.
28.09.2011 08:14:00 | hloubavá
Imaginární básnické citovky se dobře čtou i dobře píší. Pobaví, zaujmou, to ano. Je třeba však i básní angažovaných , odsuzujících, burcujících a satyrických. Takové básně se nebáli psát ani takoví mistři jako Jaroslav Seifert.
Tak toto dílo chválím.
***
Jiří
27.09.2011 17:45:00 | j.c.