Hvězda Media..
Anotace: .. Delta Sagittarii
Na Medii nečtu noviny
nekoukám televizi
do uší breptů hobliny
necpu, v očích eklipsi
totální zatmění nemám
vymytý mozek proudem
nejnovějších info, k šelmám
všeho druhu jat poutem
bohatých, vlivných, slavných
nejsem, i příštích spoustám
paparazzů neúnavných
titulků dravým vodám
nepodléhám, ctím zdejší klid
vše notně zajímavé
přenechám Zemi banalit
ne větší proto právě
nežli byla, je, bude snad
koulí, pod tečkou Medie
na nebi, stádo dál chce hnát
infověk.. info-jed je?
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, Emmelia, labuť, Juan Francesco de Faro, la loba, Piví
Komentáře (1)
Komentujících (1)