rozčiluje mě, když lidé píši bez háčků, čáre, snad z mibilu či co.Tobě to ale rád odpouštím, protože mám rád tvé verše.Jenže jsi už dlouho nic nenapsala a to mě mrzí
12.10.2012 10:03:50 | kočkopes
znam psani bez hacku, bez carek.
pouzivam dvojtecku s kombinaci zavorek.
docela dobre cteni,
pozor jen: bez hacku a carek se obsah casto meni...
24.11.2011 14:13:34 | Inies
Sakryš - to je docela oříšek. Musím říct, že celkově mi ta básnička vyznívá moc příjemně, i když nesouhlasím s vynecháním interpunkce (ale tady mi to připadá jako záměr, takže vlastně dobrý...) No jo, nějak se mi, proti vlastní vůli, líbí ;-)
13.10.2011 16:56:00 | G.P.
je umeni
nedelat se lepsimi
nez sme
To je pravda!! (A vím, že opakuji komentář přede mnou, ale - jak ty říkáš - je mi to jedno:-))
Nikdy nelituju, že jsem se začetla do tvého díla a vždy ho přečtu jedním dechem!
28.09.2011 12:54:00 | Liss Durman
je umeni nedelat se lepsimi nez sme. no to je fakt. když uvážím, co je tady naháněčů tipů, kteří by raději umřeli než aby se v básních nesnažili zalíbit..líbí se mi ta holka ve tvých textech, líbí se mi.
27.09.2011 17:25:00 | tenflipskáj dysfunkt