Prodejní výstava můžu
Anotace: ....co dodat????? opravdu nevím....
Dav osamělých žen,
prochází kolem klecí,
muže za mříží vybíraj.
Jeden je malý,
ten další tlustý,
a prodavači nestíhaj.
Prodejní výstava mužů,
je nejnovější hit,
ukaž si na něj prstem,
zaplať a můžeš jít.
Kupte si u nás chlapa,
jenom tak na hraní,
můžete ho i zabít,
další jsou k dostání.
Kupte si u nás chlapa,
zní slogan reklamní,
výměna není možná,
záruka třicet dní.
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: čas.běží
Komentáře (1)
Komentujících (1)