Víc a víc
Co tě nezabije, to tě posílí,
pár kapek jedu nebo láhev Tequily?
Obě ty věci by se hodily,
polít s nimi všechny omyly.
Zavírám dveře ke svým snům,
minuty odtikávají těmhle dnům.
Hlouposti mě náhle moří,
chce to benzín, ať vše hoří.
Chci cítit blesky a hromy,
ano, dnes mám destruktivní sklony.
Co se stalo? Těžko říct, nejspíš nic,
já ve větru křičím: Chci všechno, víc a víc.
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Aurora.
Komentáře (2)
Komentujících (2)