Večerní černění aneb Café Splín
Anotace: anotaci nemám. Snad jen...čaj.
Jako led
přijde mi,
že šeď
oblohy za zimy
studí.
A teprv byl podzim
a plakal slzy
srdcem nahým,
ohnivě ze slunce
nadával plachým.
Noc teplá, baboletní
slzičky v líhni
chladila i dusila,
a v hlavě neustával křik
lámajíc se tupě o chodník.
Kdos hodil kamenem
nejsi bez viny,
chtíc život zase beze změn,
pátral jsi, kde je hodinář
kdyžs do slov hroužil svoji tvář.
Čaj z meduňky
a noční stín
podává dnes Café Splín.
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Lamorte, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)