O Pravdě
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=_55cnbZsejo
Jsem tato chvíle,
tento čas..
Jsem Tvoje nitro,
zrcadlo..
Plátno Tvého světa
..niterného
Budoucnost
Maluji Tvé vhledy,
na kus mé kůže
Nutím Tě být,
i smát se..sám sobě
Ta síla příštího roku
Jen..zve Tě..
vyjít ven
a znovu vrátit se k sobě
Bez veršů, bez pravidel
Jen tak..
ke slunci, ke světlu otočit se
Bez příprav
Vše kolem Tebe Tě prozradí
Dobrý nebo zlý,
jen ten v lásce
..opravdu ví
Přečteno 330x
Tipy 29
Poslední tipující: Maryje..., Zasr. romantik, j.c., ECHO PARAZIT, V.N.Losinský, s.e.n, labuť, hloubavá, Krahujec, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)